Cold Chain logistics in Gujarat - India

Cold Chain logistics in Gujarat - India

De Netherlands Business Support Office Ahmedabad heeft een rapport samengesteld over de kansen in de koellogistiek in India in het algemeen en in Gujarat in het bijzonder. Dit rapport gaat in op de uitdagingen in deze sector en de kansen voor Nederlandse ondernemers.

Er is bijvoorbeeld behoefte aan multi-commodity opslag omdat op deze wijze voedselverlies bij transport sterk verminderd kan worden. De energiekosten in koel- en vrieshuizen zijn hoog. Nederlandse knowhow op het gebied van duurzame energiebronnen zoals zonne-energie en biogas zou hier toegepast kunnen worden om dit probleem op te lossen.

Het rapport geeft ook informatie over nieuwe beleidsinitiatieven van de overheid voor de koude ketensector, grote bedrijven actief in deze sector in Gujarat, bevoegde autoriteiten en brancheorganisaties voor deze sector en interessante vakbeurzen en conferenties.

Meer informatie:
Bent u actief in de koellogistiek en zoekt u zakenpartners of wilt u over de kansen in de markt spreken? Neem dan contact op met het NBSO

NBSO Ahmedabad
Jacob(Job) Glas, Chief Representative
Jolly Joseph , Deputy Representative
Telefoon +91 (0)79 2656 4711
E-mail info@nbsoabad.org.in

 

 

Beste Job,

Beste Job,

Beste Job,

Neem eens contact op met Edwin Willemsen van Fresh Food Technology in Tiel. Zij hebben een prachtig model ontwikkeld in Uttarakhand (Farmers as Owners) waarmee de voedselvoorspilling is teruggebracht van 40 tot 6%, appelboeren mede-eigenaar zijn geworden van een state of the art koelopslag en FFT zijn export van koelopslaginstallaties naar India enorm heeft zien groeien. win-win-win-win-win... Over Farmers as Owners heb ik al meerdere malen gepubliceerd in nationale en internationale media. Zie ook: http://www.indiaconnected.nl/februari-fao/

Groet,

Maarten van der Schaaf,

partner IndiaConnected