Aangeboden: Marktonderzoek op Vietnam, Zuid-Afrika & Mozambique

Aangeboden: Marktonderzoek op Vietnam, Zuid-Afrika & Mozambique

ma, 17/10/2016 - 10:38 | Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Nederland + buitenland
Rijksuniversiteit Groningen onderzoekt uw kansen in nieuwe markten.

Onderzoek door studenten Economie & Bedrijfskunde

International Business Research is een project van de faculteit Economie & Bedrijfskunde van de  Rijksuniversiteit Groningen. Al sinds 1988 voeren wij kwalitatief hoogstaand, op maat gemaakt marktonderzoek uit voor Nederlandse bedrijven die hun kansen willen benutten in opkomende economieën. Komend jaar zijn de bestemmingen: Vietnam en Zuid-Afrika & Mozambique. In april 2017 vertrekken twee groepen van 25 ouderejaars studenten om intensief veldonderzoek uit te voeren voor Nederlandse opdrachtgevers.

Werkwijze

Als bedrijf krijgt u beschikking over twee ouderejaarsstudenten die in Nederland drie maanden voorbereidend onderzoek verrichten voordat zij naar het buitenland vertrekken. Ze werken samen met studenten van een prestigieuze universiteit in het land van bestemming. De kwaliteit van de onderzoeken wordt gewaarborgd door 2 zeer ervaren docenten van de Rijksuniversiteit Groningen die de studenten gedurende het hele traject zullen begeleiden. Ook wordt het project ondersteund door een Raad van Advies, welke bestaat uit hooggeplaatste managers en adviseurs binnen het bedrijfsleven, ministeries, ambassades en universiteiten. Daarnaast behoort de faculteit Economie en Bedrijfskunde sinds 2014 tot de beste 1% business schools wereldwijd, wat bewijst dat de kwaliteit en prestaties aan hoge normen voldoen.

Kosten

De contractprijs die wij vragen voor een onderzoek bedraagt €8900 (excl. BTW). Dit bedrag is samengesteld als een onkostenvergoeding voor de drie maanden voorbereidend onderzoek door de student-consultants en vijf weken verblijf in het buitenland.

Nadere informatie

IBR Vietnam

Daan Goossen

Tel.: 050 363 7395

d.goossen@ibr-groningen.nl

IBR Zuid-Afrika & Mozambique

Anke Cornelisse

Tel.: 050 363 4212

a.cornelisse@ibr-groningen.nl